Vali Demirtaş, Saldırıda Kalp Krizi Geçiren Valilik Çalışanı Aktaş'a Moral Verdi - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş, Saldırıda Kalp Krizi Geçiren Valilik Çalışanı Aktaş'a Moral Verdi

Vali Demirtaş, Saldırıda Kalp Krizi Geçiren Valilik Çalışanı Aktaş\'a Moral Verdi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bombalı araç saldırısı sonrasında kalp krizi geçiren valilik çalışanı Fikret Aktaş’ı, tedavi gördüğü Seyhan Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti.

29.11.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bombalı araç saldırısı sonrasında kalp krizi geçiren valilik çalışanı Fikret Aktaş'ı, tedavi gördüğü Seyhan Uygulama Hastanesi'nde ziyaret etti.

Vali Demirtaş, hastane görevlilerinden sağlık durumu hakkında bilgi aldığı Fikret Aktaş'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettiği valilik çalışanı Fikret Aktaş'ın nezdinde, şehit olan kamu görevlilerine Allah'tan rahmet, tüm yaralılara da acil şifalar temennisini yineleyen Vali Demirtaş, millet olarak şiddetle kınanan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin ve arkasındaki odakların hak ettiği cezaya mutlaka çarptırılacağını söyledi.

Tedavisi süren Fikret Aktaş ise Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyaretinin kendisi için büyük moral olduğunu söyledi ve bir an önce sağlığına kavuşarak görevine başlamak istediğini ifade etti.

(ELF-Y) - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş, Saldırıda Kalp Krizi Geçiren Valilik Çalışanı Aktaş'a Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement