Vali Demirtaş, Şehidin Babasıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Demirtaş, Şehidin Babasıyla Bir Araya Geldi

Vali Demirtaş, Şehidin Babasıyla Bir Araya Geldi

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıda şehit düşen Adıyamanlı askerin taziyesine katılan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, askerin yakınlarıyla bir araya geldi.

25.09.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıda şehit düşen Adıyamanlı askerin taziyesine katılan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, askerin yakınlarıyla bir araya geldi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen saldırıda 2 asker şehit olurken, Adıyaman'ın Kahta ilçe nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un taziyesine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Jandarma Yarbay Ercan Atasoy katılarak şehidin yakınlarıyla taziye yerinde bir araya geldiler. Kahta İlçe Esentepe Taziye Evi'nde şehit ailesiyle bir araya gelen Vali Demirtaş ile beraberindekiler, başsağlığında bulunarak Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un babası Hacı Bozkurt ile bir süre sohbet ettiler.

Şehit cenazesinin ne zaman Adıyaman'a geleceği bilgisi kesin olarak bilinmezken, yakınları şehidin naaşını gözyaşları arasında bekliyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Demirtaş, Şehidin Babasıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet: Başımız sağolsun 1 0 Yanıtla
  • Halil dağ: Başımız Sağolsun 0 0 Yanıtla

Advertisement