Vali Demirtaş'tan Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Basın Bayramı Mesajı

Vali Demirtaş\'tan Basın Bayramı Mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, basının önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

23.07.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, basının önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Vali Mahmut Demirtaş, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisinin basın olduğunu, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlendiğinin altını çizdi.

Vali Demirtaş yayınladığı mesajında, "Basın; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir. Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla yerine getiren özgür basın hiç şüphesiz ki demokrasinin en etkili ölçülerinden biridir. İlimizde de basın-yayın hizmetleri, ülkemizin ve toplumumuzun çıkarları ön planda tutularak, büyük bir sorumluluk anlayışı içinde duyarlılıkla yerine getirilmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basında Sansürün Kaldırılışının 107. Yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini saygıyla anıyor, gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement