Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret

Vali Demirtaş\'tan Kahta Esnafına Ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesine giderek esnafla bir araya geldi.

06.11.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesine giderek esnafla bir araya geldi. Otogarda bulunan minibüs durağını ziyaret eden Demirtaş, minibüs sürücüleriyle sohbet edip çay içti.

Kahta esnafı ile minibüs şoförlerinden yoğun ilgi gören Vali Mahmut Demirtaş, esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edilerek ikram edilen çaylar içildi.

Yaklaşık yarım saat Kahta esnafıyla karşılıklı sohbet ederek çay içen Demirtaş, "Zaman zaman esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinliyorum. Bu tür ziyaretlerle esnafımızın ve vatandaşlarımızın arasına girerek onların sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Varsa sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinleme imkanı buluyoruz" dedi.

Vali Demirtaş, yarım saatlik ziyaretin ardından minibüsçü esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak duraktan ayrıldı.

Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyan minibüs şoförleri ise, "İlk defa bir vali bizleri ziyaret ediyor. Bu bizler için büyük bir moraldir. Devletin sıcaklığını ve gülen yüzünü her zaman Adıyamanlıya hissettiren, her zaman halkın içinde olan ve Adıyaman'a atandığı günden beri farklı bir vali olduğunu hissettiren Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'ı takdir ediyor, ziyaretlerinden dolayı ve Kahta ilçemize yaptığı hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Kahta Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement