Vali Demirtaş'tan Kahta İlçesinde Yapımı Devam Eden Kurum Binalarını İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Kahta İlçesinde Yapımı Devam Eden Kurum Binalarını İnceleme

Vali Demirtaş\'tan Kahta İlçesinde Yapımı Devam Eden Kurum Binalarını İnceleme

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesinde devam eden kamu yatırımlarının her aşamasıyla ilgilenmeye devam ediyor.

06.11.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesinde devam eden kamu yatırımlarının her aşamasıyla ilgilenmeye devam ediyor.

Kahta'nın sosyal ve kültürel hayatına önemli kazanımlar sağlayacak yatırımları yerinde incelemek üzere Kahta ilçesine giden Vali Mahmut Demirtaş, ilçedeki incelemelerine yeni yapılan Hükümet Konağı inşaatı ile başlayarak, kaba inşaatı biten binada yürütülen çalışmalarla ilgili Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'dan bilgi aldı.

Hükümet Konağındaki incelemelerinin ardından Kahta'nın dört bir tarafından inşaatı devam eden farklı sektörlerdeki kamu yatırımlarını da inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, Kahta ilçesinde devam eden her yatırımın yakından takipçisi olacağını dile getirerek; "Bugüne kadar Kahta ilçemizde başta eğitim yatırımları olmak üzere geçmiş dönemle kıyaslanmayacak çok önemli projeler hayata geçirildi. Bu yatırımlarla Kahta ilçemizin dört bir tarafı adeta şantiyeye dönüştürüldü. Bu yatırımların büyük çoğunluğu Kahtalı hemşerilerimizin hizmetine sunuldu. Bu yatırımlarımız yeni dönemde de hızla sürecektir. Kahta ilçemizde eksikliklerin giderilmesiyle vatandaşlarımızın her alanda kaliteli hizmete kavuşmasını hedefliyoruz. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Yatırımların sorunsuz bir şekilde ve zamanında tamamlanması için bu denetimlerimizi devam ettireceğiz. Yapılan bu yatırımlarda bizlere her alanda destek veren Hükümetimize, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Demirtaş, kamu yatırımlarını incelediği sırasında etrafını saran çocuklarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak ve kitap hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Kahta İlçesinde Yapımı Devam Eden Kurum Binalarını İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement