Vali'den Kaçak Asker Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Vali'den Kaçak Asker Açıklaması

Vali\'den Kaçak Asker Açıklaması

Muğla Valisi Amir Çiçek, Marmaris'te darbe girişiminde bulunanların kaçamayacağını söyleyerek "Kimlikleri belirlendi ve fotoğrafları mevcut. Kurtuluşları yok" dedi.

22.07.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek, Marmaris'te darbe girişiminde bulunanların kaçamayacağını söyleyerek "Kimlikleri belirlendi ve fotoğrafları mevcut. Kurtuluşları yok" dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu-kurum ve kuruşları temsilcileri ile birlikte fikir alışverişinde bulunmak için toplantı düzenledi. Muğla Valiliği Özer Türk Salonu'ndaki toplantıda konuşan Vali Çiçek, "Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimini başaramadılar. 15 Temmuz'dan bu yana 18'ini yakaladık. Diğer kaçanları her yerde didik didik arıyoruz. Bunların sonu gelecek. Silahlarını atıp kaçıyorlar ve üstlerini değiştirmeye çalışıyorlar. Devletin gücünün bir olduğunu herkes biliyor. Cuntacı denen o hainlere gereken dersi vatandaş verdi. Tankları vatandaşımızın üstüne sürdüler. Normal düzen içerisindeyiz. Vatandaşımız yine demokrasisini yaşayacak. Kimsenin özgürlüğüne zarar verilmiyor. Türkiye Cumhuriyeti 1923 yılından beri güçlüdür. Ama devletini, milletini, anayasasını, hukukunu sevenlerle birlikte olup, ayrı olanlarla ise mücadele edeceğiz. FETÖ ve PKK gibi bölücülere destek olanlara hesaplarını soracağız. İki şehit verdik, ancak buradaki gücü devletin aleyhine kullandırmadık. Birlikten güç doğduğunu herkese gösterdik. Marmaris'te darbe girişiminde bulunanlar kaçamayacak. Kimlikleri belirlendi ve fotoğrafları mevcut. Kurtuluşları yok" dedi.

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, kaçan askerlerin fotoğraflarının paylaşılmasını istedi. Gürün, "Şu anda 4 bin 500 personelim çalışıyor. Yolda gördükleri zaman fotoğraflardan tanıyıp yakalanmaları konusunda yardımları mutlaka olur" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali'den Kaçak Asker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement