Vali Deniz: "318 Kamu Çalışanı Görevinden Uzaklaştırıldı" - Son Dakika
Kültür Sanat

Vali Deniz: "318 Kamu Çalışanı Görevinden Uzaklaştırıldı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantı salonundan detay görüntüler Vali Ahmet Deniz'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi Batman Valisi Deniz: "Batman'da farklı kuruluşlardan 318 kamu çalışanı görevinden uzaklaştırıldı" Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte farklı kuruluşlardan 318 kamu çalışanının görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

21.07.2016 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantı salonundan detay görüntüler

Vali Ahmet Deniz'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi

Batman Valisi Deniz:

"Batman'da farklı kuruluşlardan 318 kamu çalışanı görevinden uzaklaştırıldı"

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte farklı kuruluşlardan 318 kamu çalışanının görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Valilikte gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşma yapan Deniz, 15 Temmuz'da Silahlı Kuvvetler'in içine sızan hainlerin darbe girişiminde bulunduğunu anımsattı.

Cumhurbaşkanı'nın, emniyet mensuplarının, Silahlı Kuvvetler içerisinde darbe karşıtı olan vatansever askerlerin ve aziz milletin dimdik, inançlı ve kararlı duruşu sayesinde bu hain girişimin bertaraf edildiğini kaydeden Deniz, "Türkiye son 8-10 yıldır ciddi mesafeler almaya başladı. Çok ciddi mesafeler almaya başladığı için bir kısım operasyonlar bu ülkede yapılmaya çalışılıyor." dedi.

"Vur talimatı verdim"

Darbe girişimi olayını öğrenir öğrenmez çok hızlı bir şekilde hareket ettiklerini belirten Deniz, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızla hızlı bir şekilde mesajlaştık, emniyet birimlerimize gerekli talimatları verdik. Darbe girişiminde bulunanlara karşı 'vur' talimatını verdik. Açık ve net bir şekilde bu vatan, bayrak için öleceksek hep beraber öleceğiz. Son kurşunumuza kadar mücadele etme talimatı verdim. Polisimiz dimdik ayaktaydı, ilk saatten itibaren vatandaşın gözünde gördüğüm birlik ve beraberlik vefası inanın muhteşemdi. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe ne FETÖ ne DAEŞ ne de PKK bizi sindiremez."

Olağanüstü hal uygulamasının vatandaşı mağdur etmeyeceğini, vatandaşın hak ve hukukunun her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayan Deniz, şunları kaydetti:

"Bu Fetullahçı terör örgütü mensupları daha bitmiş değil. Onun için devletimizin kılcal damarlarına kadar girmiş olan bunlar bitinceye kadar mücadele devam edecek. FETÖ ile mücadele yapmak hepimizin bir vatanperverlik görevidir. Ülkemiz bir uçurumdan döndü. Bu hainlere karşı dik durmaya devam edeceğiz. Batman'da farklı kuruluşlardan 318 kamu çalışanı görevinden uzaklaştırıldı."

Vali Deniz: "318 Kamu Çalışanı Görevinden Uzaklaştırıldı"
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Vali Deniz: '318 Kamu Çalışanı Görevinden Uzaklaştırıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement