Vali Deniz, Batman Çayı ve İluh Deresi'nde Yürütülen Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Batman Çayı ve İluh Deresi'nde Yürütülen Çalışmaları İnceledi

Vali Deniz, Batman Çayı ve İluh Deresi\'nde Yürütülen Çalışmaları İnceledi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.

25.09.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valisi Ahmet Deniz, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Vali Deniz'e, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, DSİ 103. Şubesi Müdürlüğü yetkilileri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti. Vali Deniz ve beraberindekiler, DSİ 103. Batman Şube'sinin sorumluluk alanındaki Batman Çayı ıslahına ilişkin çalışmaları yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 5 kilometre uzunluğundaki alanda yapılan fore kazık çalışmalarının yaklaşık yüzde 85'inin tamamlandığını belirten yetkililer, kalan kısmın çalışmalarının ise hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Vali Deniz, ıslah çalışmalarının tamamlanmasından sonra, oluşabilecek taşkınların önleneceğini belirterek, ayrıca derenin etrafında yapılacak peyzaj çalışmaları ve mesire alanlarıyla Batmanlıların çok daha güzel sosyal mekanlara kavuşacaklarını ifade etti.

Daha sonra Aydın Konak Mahallesindeki Sol Sahil Sulama Kanalında incelemelerde bulunan Vali Deniz, sulama kanalına akıtılan atıkların önlenmesi için mahalleye altyapı çalışmalarının yapılması talimatını verdi. Vali Deniz, şehir içinden geçen İluh Deresi'nde de incelemelerde bulunarak, taşkınların önlenmesi amacıyla kanalın üzerine yapılan beton korkuluklar ve ihalesi yapılan derenin ıslahının devamı projesi ile ilgili yöneticilerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Batman Çayı ve İluh Deresi'nde Yürütülen Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement