Vali Deniz, Köylerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Köylerde İncelemelerde Bulundu

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, merkeze bağılı bazı köylerde incelemelerde bulundu.

27.06.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, merkeze bağılı bazı köylerde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Ovapınar köyüne giden ve köy içi kilit parke yol çalışmalarını denetleyen Deniz, devlet olarak ulaşıma önem verdiklerini söyledi.

Deniz, vatandaşın ulaşımdan, eğitime ve sağlığa kadar her türlü hizmetin en iyisini hak ettiğini belirterek, "Ardahanımız güzel hizmetleri hak ediyor. Biz de devlet olarak en iyi şekilde bu hizmetleri yerine getirmenin gayretindeyiz" dedi.

Tepeler, Yalnızçam Hasköy, Akyaka, Ağzıpek ve Sarıyamaç köyünde de vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, buradaki yapılan çalışmaları da inceledi.

Deniz, köylerin sorunlarını muhtar ve köylülerden dinlerken, köyleri sorunsuz bir noktaya taşımak istediklerini ifade etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan evleri de ziyaret eden Deniz, "Bu evlerinizde sizi mutlu görmek bize yetiyor. Mutluluğunuz hiç eksik olmasın. Bu niyetle bu çalışmaları yapıyoruz. Allah bu devletin imkanlarından sizleri, bizleri mahrum etmesin. Bize düşen hizmetlerin bu ve benzerlerini en iyi şekilde yerine getirmektir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece yarınlarımıza daha emin adımlarla yürürüz" diye konuştu.

Deniz, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Köylerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement