Vali Deniz, Kurumların Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Kurumların Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

Vali Deniz, Kurumların Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı

1 ay önce Batmana atanan Vali Ahmet Deniz, kurumlardan brifing aldı.

28.06.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Deniz kurumlardan brifing aldı

Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla hakkında yöneticilerden brifing aldı.

Bu kapsamda Vali Deniz, İl Özel İdaresi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Deniz, ilk olarak ziyaret ettiği İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile bir süre görüştükten sonra toplantı salonuna geçerek, yetkililerden yürütülen çalışmalarla hakkında bilgi aldı.

Toplantı salonunda müdürlük yöneticileriyle bir araya gelen Vali Deniz'e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından brifing verildi.

Vali Deniz, Batman'da eğitim kalitesinin artırılması için gerekli çalışmaların hızlandırılmasını isteyerek, gerek üniversite sınavlarında (YGS ve LYS), gerekse orta öğretime geçiş sınavlarında Batman'ın Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması için okul idaresi, öğretmen ve ailelerin işbirliği içinde çaba harcanması gerektiğini söyledi.

Daha sonra Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, toplantı salonunda İl Özel İdaresi birim müdürleri ile Genel Sekreter Abdulkadir Özer'den yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Deniz, toplantının sonunda kurumlar arası koordinasyonun sağlamasının önemli olduğuna dikkat çekerek, kırsal yerleşim alanlarına yapılan hizmetlerin yanı sıra İl Özel İdare bütçesiyle yürütülen diğer projelerin denetimi ve takibinin titizlikle yapılamasını istedi.

Vali Deniz daha sonra, İl Özel İdaresi yerleşkesinde bulunan spor tesislerinde incelemelerden bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Kurumların Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement