Vali Düzgün, Kent Konseyi Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Düzgün, Kent Konseyi Üyelerini Kabul Etti

Vali Düzgün, Kent Konseyi Üyelerini Kabul Etti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, son genel kurul sonucunda oluşan Kayseri Kent Konseyi üyelerini makamında kabul etti.

25.11.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, son genel kurul sonucunda oluşan Kayseri Kent Konseyi üyelerini makamında kabul etti.

Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin gelişmesi ve kalkınmasında kent konseylerinin oluşturacağı ortak aklın ve uzlaşmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Değişik meslek gruplarını ve farklı sektörleri temsil eden konsey üyelerinin kent yaşamındaki önemine dikkati çeken Düzgün, konsey üyelerinin, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınma sağlanabilmesi çerçevesinde önemli bir misyon üstlendiğini belirtti.

Kayseri Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu da 30 Eylül'de göreve geldiklerini hatırlatarak, Vali Düzgün'ün gösterdiği sıcak tavrın, kent adına daha etkili çalışmalar yapabilme konusunda kendilerine şevk verdiğini ifade etti.

Mahiroğlu, ticaret ve sanayi kenti olarak bilinen Kayseri'nin kültürel yönlerinin ön plana çıkmasında oluşturduğu farkındalık dolayısıyla Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Düzgün, Mahiroğlu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Ali Yavuz, Ali Aydın, Fatma Oytun, Eda Velibaşoğlu, Celal Hasnalçacı, İbrahim Erişen, Nihat Molu, Ahmet Övünç ve Sibel Livdumlu ile konseyin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalara ilişkin sohbet etti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Düzgün, Kent Konseyi Üyelerini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement