Vali Elban, Tufanbeyli'de vatandaşlarla buluştu - Son Dakika
Yaşam

Vali Elban, Tufanbeyli'de vatandaşlarla buluştu

Vali Elban, Tufanbeyli\'de vatandaşlarla buluştu

Adana Valisi Süleyman Elban, Tufanbeyli ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

18.08.2020 12:35  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Süleyman Elban, Tufanbeyli ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Elban, İlçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Remzi Ergü ile de bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Vali Elban, ilçe ziyaretinin ardından vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelerek maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları için uyarılarda bulunarak Adana'da Korana virüsü el birliği ile yeneceklerini kaydetti.

Vatandaşlar, Vali Elban'a ziyaret için teşekkür ederek ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Vali Elban, Tufanbeyli'de vatandaşlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da maden faciasında bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı
    12:54 Erzincan'da maden faciasında bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı

    Erzincan'ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni'nde meydana gelen liç kayması faciasında kimyasal içeren toprağın altında kalan işçilerden Adnan Keklik'in cansız bedenine ulaşıldı. Faciada toprak altında kalan diğer 7 işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor
    12:32 Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor

    Talas Belediyesi'nin kadın girişimcilere destek amacıyla kurduğu Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, bu hafta misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Harman Mahallesi Meydanı'nda kurulan pazarda el emeği ürünler ve ev yapımı yemekler satışa sunulacak.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor
    12:20 Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor

    Keçiören Belediyesi, ilçedeki 51 mahallede bahar temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak, cadde ve kaldırımları süpürüp yıkayarak vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sanatoryum Hastanesi ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de temizlik çalışmaları yapılarak vatandaşlar için sağlıklı alanlar oluşturuluyor.

  • Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
    12:10 Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Yavuz Selim Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçük sonucu işçilerden Mehmet Sinan Kubat (33) toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kubat'ın cesedi ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.


Advertisement