Vali Ercan Topaca Kocaeli'ye Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Ercan Topaca Kocaeli'ye Veda Etti

Vali Ercan Topaca Kocaeli\'ye Veda Etti

Hatay Valiliğine atanan Vali Ercan Topaca, valilik personeli ve kent mülki amirleriyle vedalaşarak ayrıldı.

26.09.2014 13:28  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valiliği'ne atanan Vali Ercan Topaca, valilik personeli ve kent mülki amirleriyle vedalaşarak ayrıldı.

Kocaeli'de 4.5 yıl görev yaptıktan sonra Valiler Kararnamesi ile birlikte Hatay Valiliği'ne atanan Vali Ercan Topaca, Kocaeli kentine veda etti. Topaca, valilik personeli, mülki amirler ve vatandaşlarla vedalaşarak İstanbul'a gitti. İstanbul'da çocuklarıyla buluşan Topaca, daha sonra uçakla Hatay'a hareket etti. Vali Topaca, yeni görev yerine gitmeden önce Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u da ziyaret etti. Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Topaca, yaptığı açıklamada, "4.5 yıl birlikte olduk. Kocaeli için çalıştık. Çalışmaların neticesinde çok güzel dostluklar edindik. Onları unutmamız söz konusu değil. Her zaman Kocaeli halkı bana kucak açtı. Vatandaşın sevgi ve desteğini aldığı zaman zor iş yoktur. Ben halkın her zaman desteğini aldık. Ben Kocaelili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin. Hatay'a yolu düşen, özel olarak gelen herkesi kucaklamaktan ve misafir etmekten onur duyarım. Benim de sizler üzerinde hakkım varsa helal ediyorum" dedi.

Uzun yıllar Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı yapan, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği görevine getirilen Fahri Kasırga, 12 Ekim'de yapılacak Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun üyelerinin belirleneceği seçimler öncesi Kocaeli'de görev yapan hakim ve savcılarla görüşmek üzere İzmit'e geldi. Vali Ercan Topaca'yı ziyaret eden Kasırga, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Aslında çok geç kalınmış bir ziyaret. Valimizi çok severiz ve sayarız. Çok başarılı bir vali oldu. Çok büyük bir tesadüf oldu. Sayın valimiz 4.5 yıl görev taptığı Kocaeli'den ayrılıyormuş. Güzel bir tesadüf oldu" dedi. Hakim ve savcılarla yapacağı ziyarete değinen Kasırga, "Yıllarca uğrayamadığım, yapılışında açılışında emeğim olan Kocaeli Adliyesini ve çalışma arkadaşlarımı ziyaret edeceğim" açıklamasında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Ercan Topaca Kocaeli'ye Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement