Vali Erdal Ata'nın Gto'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Erdal Ata'nın Gto'ya Veda Ziyareti

Vali Erdal Ata\'nın Gto\'ya Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Ticaret Odasına (GTO) veda ziyaretinde bulundu.

24.02.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nın son valiler kararnamesiyle merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Ticaret Odasına (GTO) veda ziyaretinde bulundu.

Vali Ata GTO Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Katibi Cafer Dumrul ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, görev süresince oda ile güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, GTO'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Ata'nın şehre büyük katkı sağladığını söyledi. Başta eğitim olmak üzere birçok alanda önemli işlere öncülük eden Ata'yı unutmayacaklarını ifade eden Bartık, "Valimizin Gaziantep'ten ayrılması bizleri üzüyor. Şehirde eğitim seferberliği başlatan ve bu kapsamda onlarca okulun açılmasına vesile olan valimizi unutmak mümkün değil. O, hafızalarımızda eğitim sevdalısı vali olarak kalacak. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Vali Erdal Ata da, GTO'nun göreve geldiği ilk günden beri kendisine destek olduğunu söyledi. Gaziantep'in Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Ata, şunları kaydetti:

"Şehrimiz sanayi ve ticarette önemli yerle geldi, ancak eğitimde istenilen seviyelerde değil. Gaziantep'e geldiğim ilk günden beri eğitimin üst sevilere taşınması için çalıştım. 30 yıllık idareciyim bu süre içinde eğitimi hep gündemde tutmaya gayret ettik. Burada da hayırseverlerin destekleriyle çok sayıda okul açtık. Temennim kentin sanayi ve ticarette olduğu gibi sanayide de iyi yerlere gelmesi."

Başkan Bartık ve Yener, Vali Ata'ya, GTO'dan anı olarak Gaziantep el sanatları ürünlerden oluşan hediye takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erdal Ata'nın Gto'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement