Vali Erden Gazilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Erden Gazilerle Bir Araya Geldi

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden,  Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) tarafından gazi ve gazi aileleri için düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

04.11.2013 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden,  Olta Balıkçılığı Federasyonu (OBAF) tarafından gazi ve gazi aileleri için düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

Banaz ilçesinde düzenlenen yemekte gazi ve gazi aileleri ile bir araya gelen Vali Erden, gazi ve yakınları ile her fırsatta bir araya geldiklerini söyledi. OBAF Başkanı İsmail Atalay'a etkinlik için teşekkür eden Erden, "Merkezi ilimizde bulunan Olta Balıkçılığı Federasyonuna düzenlemiş olduğu bu güzel etkinliği duyunca katılmak istedim. Gazi ve gazi aileleri ile bir arada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Gazilerimiz ile sadece özel günlerde değil sürekli, her fırsatta birlikteyiz. Bu etkinlik vesilesi ile kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

OBAF Başkanı İsmail Atalay ise yaptığı konuşmada sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yıl içinde değişik etkinlikler düzenlediklerini belirterek "Gazilerimiz ve aileleriyle bir arada olmak bizleri onurlandırdı. Onların vatan toprakları için yapmış olduğu fedakarlık çok büyük. Her fırsatta bu tür etkinliklerle onlarla bir araya gelmeyi istiyoruz" dedi.

Yemeğe Vali Erden'in eşi Yeşim Erden, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Pehlivan,  Uşak Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Arpacı, Anadolu Ulaşım Genel Müdür Yardımcısı Melih Akman gaziler ve aileleri katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Erden Gazilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement