Vali Erden Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Erden Törenle Uğurlandı

Erden: "Devleti ve hükümeti temsil eden bir kamu görevlisi olarak, Anayasamızda yer alan ilkeler doğrultusunda kurum ve kuruluşlarımızın vatandaş odaklı olarak en iyi şekilde hizmet vermelerini, hizmetin kesintisiz ve herkese eşit ve adil bir şekilde dağıtılmasının takipçisi olmaya gayret ettim"

21.02.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden törenle uğurlandı.

Valilik önündeki uğurlama programına Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ile kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütü başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Valilikte çalışan kadın personeller, Erden'in eşi Yeşim Erden'e çiçek verirken, Vali Erden de kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.

Bazı personelin gözyaşlarını tutamadığı törenin ardından Erden çifti, kentten ayrıldı.

Erden, yayımladığı veda mesajında, devletin çeşitli kademelerinde öğretmen, kaymakam, bakanlık bürokratı, teftiş kurulu başkan yardımcılığı gibi görevlerinin ardından 2006 yılından bu yana Kars, Kırşehir ve son olarak Uşak'ta valilik görevinde bulunduğunu belirtti.

Meslek hayatı süresince devlete ve millete en iyi şekilde hizmet etme amacını taşıdığını ifade eden Erden, şunları kaydetti:

"Devleti ve hükümeti temsil eden bir kamu görevlisi olarak, Anayasamızda yer alan ilkeler doğrultusunda kurum ve kuruluşlarımızın vatandaş odaklı olarak en iyi şekilde hizmet vermelerini, hizmetin kesintisiz ve herkese eşit ve adil bir şekilde dağıtılmasının takipçisi olmaya gayret ettim. İlimizin kalkınması, gelişmesi, sosyal ve ekonomik göstergelerin yükselmesi doğrultusunda ilkler şehri Uşak'ın avantajlı konumunu sürdürmesi için devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Bir vali olarak her zaman yol gösterici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı bir konumda bulunmayı arzu ettim. Uşak'ın huzurlu bir kent olarak anılmasında birlik ve beraberliğimizin, uyumlu çalışmamızın katkısı olduğu inancındayım.

Güzel ilimiz Uşak'tan ayrılırken, çalışmalarımızda desteklerini hiç esirgemeyen Uşaklı hemşehrilerime, sayın milletvekillerimize, birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, yargı mensuplarına, askeri erkana, belediye başkanlarına, il genel meclisi üyelerine, siyasi parti ve meslek kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyor, şahsım ve ailem adına sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyor, benden sonra Uşak'ta görev yapacak çok kıymetli meslektaşıma da başarılar diliyorum." - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Erden Törenle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement