Vali Erin, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Vali Erin, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Vali Erin, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile eşi Gülhan Erin, kurum ve kuruluş temsilcileri Diyarbakır’da şehit olan polis memuru Nazif Kaplan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

17.08.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Abdullah Erin ile eşi Gülhan Erin, kurum ve kuruluş temsilcileri Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Nazif Kaplan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çınar ilçesinde Bölge Trafik Denetleme Şube Amirliğine bölücü terör örgütü PKK bomba yüklü araçla yaptıkları kalleşçe saldırı sonucu şehit olan 29 yaşındaki Polis Memuru Nazif Kaplan'ın ailesine taziye ziyaretlerini kabul ediyor.

Şehit Polis Memuru Nazif Kaplan'ın Kahta ilçe merkezindeki taziyesine İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'le birlikte Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'nu eşi Fulya Kutlu ile Emniyet Müdürü Fikret Salmaner'in eşi Ayşe Salmaner'de katıldı.

Ziyaret sırasında Kura'n-ı Kerim okunarak, şehit polis memuru Nazif Kaplan ve tüm şehitler için dua edildi.

Vali Abdullah Erin, şehit polis memuru Nazif Kaplan'ın kardeşlerine sarılarak başsağlığı ve sabır dileyip, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erin, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika


Advertisement