Vali Erol'dan İlçelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Erol'dan İlçelere Ziyaret

Vali Erol\'dan İlçelere Ziyaret

Konya Valisi Muammer Erol, Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

03.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Valisi Muammer Erol, Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Konya Valisi Muammer Erol, Kulu ilçesi programına İlçe Kaymakamı Ayhan Işık'ı makamında ziyaret ederek başladı. Vali Muammer Erol daha sonra beraberindekilerle Kulu Belediyesine geçti. Belediye başkanı Ahmet Yıldız ile görüşen Vali Erol, ilçe hakkında bilgi aldı.

Buradaki ziyaretin ardından Cihanbeyli ilçesine geçen Vali Erol, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Garnizon Komutanı Ömer Kaptan, Belediye Başkanı Mehmet Kale, İlçe Emniyet Müdürü Ali Harmancı tarafından karşılandı.

İlk olarak Cihanbeyli Kaymakamlığında, Kaymakam Ahmet Gencer ile bir süre görüşen Vali Erol, ardından ilçe esnafıyla bir araya geldi ve vatandaşlarla sohbet etti. Vali Muammer Erol, daha sonra Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi makamında ziyaret etti. Burada belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Erol, Başkan Kale'ye görevinde başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise Vali Erol'a belediyenin projelerini anlattı. Başkan Kale, "Tüm kurumlarımızla uyum içerisinde, ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmadan çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza her alanda en kaliteli hizmeti vermektir" dedi.

Konya Valisi Muammer Erol, Altınekin ilçesinde de kaymakamlık ve belediye başkanlığını ziyaret etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Erol'dan İlçelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement