Vali Fidan, "Çanakkale Son Kale" Adlı Oyunu Sergileyen Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Vali Fidan, "Çanakkale Son Kale" Adlı Oyunu Sergileyen Öğrencileri Ağırladı

Vali Fidan, "Çanakkale Son Kale" Adlı Oyunu Sergileyen Öğrencileri Ağırladı

Düzce Valisi Ali Fidan, Yığılca ilçesi’ni ziyareti sırasında Aksaklar Köyü Okulu öğrencileri tarafından sahnelen ‘Çanakkale Son Kale’ adlı oyunu izlemiş ve çok beğenmişti.

08.05.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Ali Fidan, Yığılca ilçesi'ni ziyareti sırasında Aksaklar Köyü Okulu öğrencileri tarafından sahnelen 'Çanakkale Son Kale' adlı oyunu izlemiş ve çok beğenmişti. Bunun üzerine Vali Ali Fidan oyunu sergileyen öğrencileri makamında ağırladı ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ali Fidan geçtiğimiz haftalarda Yığılca ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunmuştu. Ziyaret sırasında Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Çok Programlı Lise'de Aksaklar Ortaokulunun düzenlediği "Çanakkale Son Kale" adlı tiyatro gösterisi izlemiş ve gösteriyi çok beğenmişti. Bunun üzerine Vali Ali Fidan öğrencileri Düzce'ye davet etti. Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Nalbat ile birlikte öğrenciler Valilik makamında ağırlandılar.

Vali Ali Fidan öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek kutladı ve " Sizleri Çanakkale Son Kale adlı güzel oyundaki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sizleri Düzce'de görüp valilikte ağırlamak istedim. O gün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıl anısına güzel bir program oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyorum" dedi.

Vali Ali Fidan ziyaret sonrasında ise öğrencilere çeşitli hediyeler, Okul müdürü Bayram Baskın ve okul öğretmenlerini de tebrik edip Başarı Belgesi verdi.

VALİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE'YE GÖNDERECEK

Yığılca Aksaklar Köyü Okulu öğrencisi Emine Partlak, Aksaklar Köyü Okulunda yapılacak olan Tübitak Bilim Fuarı davetiyesini Vali Fidan'a takdim ederek davet etti. Öğrencilerden gelen Çanakkale gezisi talebi üzerine Vali Ali Fidan onları Çanakkale'ye geziye göndereceğine söz verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Fidan, 'Çanakkale Son Kale' Adlı Oyunu Sergileyen Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement