Vali Fidan Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Vali Fidan Dur Durak Bilmiyor

Vali Fidan Dur Durak Bilmiyor

Düzce Vali Ali Fidan dur durak bilmiyor.

13.08.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Vali Ali Fidan dur durak bilmiyor. Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Vali Ali Fidan, vatandaşlarla da hasbihal ediyor.

Vali Ali Fidan Düzce'ye atanalı henüz 5 ay olmasına rağmen gitmediği ilçe kalmazken şimdide köyleri ziyaret ediyor yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Vali Ali Fidan bu kapsamda Kaynaşlı ilçesine giderek burada incelemelerde bulundu. İlk olarak inşaatı devam eden Kaynaşlı Erkek Hafız Kur'an Kursu ve uygulama camisi inşaatını inceleyen Vali Fidan buradan da Topuk Yaylasına geçerek buradaki asfaltlama çalışmalarını inceledi. Ardından Kaynaşlı Topuk Yaylasında yapılacak olan "Kaynaşlı Topuk Yaylası Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı" parkurunda incelemelerde bulundu. Buradaki çalışmalarla ilgili Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca'dan bilgiler aldı.

VALİ FİDAN YIĞILCA'DA

Vali Ali Fidan, köy gezi ve incelemeleri kapsamında ayrıca Yığılca Yaylatepe köyüne giderek, burada incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı Kazım Özcan'dan köyle ilgili bilgiler alan, Vali Ali Fidan burada vatandaşlarla bir süre görüşerek sorunlarını dinledi. Köy yolları, cami ve cami lojmanlarında incelemelerde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Fidan Dur Durak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement