Vali Güner İftarını Huzur Evi Sakinleriyle Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Güner İftarını Huzur Evi Sakinleriyle Yaptı

Vali Güner İftarını Huzur Evi Sakinleriyle Yaptı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan ayında yaşlıları yalnız bırakmayarak onlarla birlikte Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde iftar yaptı.

23.06.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan ayında yaşlıları yalnız bırakmayarak onlarla birlikte Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde iftar yaptı.

Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar programına Vali Güner'in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile huzurevi sakinleri katıldı. İftar duası ile başlayan yemeğin ardından Afyonkarahisar Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi gerçekleştirildi.

İftar yemeği sonrası konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, huzurevinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Bugün huzurevinde kalan anne ve babalarımızla birlikte olmaktan, onlarla iftar sofrasını paylaşmaktan çok büyük mutluluk duymaktayım. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aynı zamanda mutfağından servisine kadar burada emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu mübarek ayda Yüce Allahtan sağlığımızı, birliğimizi, beraberliğimizi bozmamasını, vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı başımızdan eksik etmemesini ve huzur ve sükunumuzu artırmasını diliyorum."

İftar Programının gerçekleştirilmesine vesile olan Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı'ya, Vali Hakan Yusuf Güner tarafından çiçek takdim etmesiyle program sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güner İftarını Huzur Evi Sakinleriyle Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement