Vali Güner, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Yerel

Vali Güner, Nikah Şahidi Oldu

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Elif Başdoğan'ın nikah töreninde şahitlik yaptı.

09.06.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Elif Başdoğan'ın nikah töreninde şahitlik yaptı.

Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Elif Başdoğan ile Mehmet Çam dünya evine girdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın kıydığı nikah ile hayatını birleştirdi. Başdoğan ve Çam'ın en güzel anında Vali Güner, şahitlik yaptı.

Afyonkarahisar Belediyesi Nikah Salonundaki nikah törenine Valilik Özel Kalem Müdürlüğü personeli ve her iki tarafın yakın arkadaşları ve aileleri katıldı.

Vali Güner, Belediye Nikah salonundaki törende yaptığı konuşmada, çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi.

"Sabır, sevgi ve saygı ailenin temelidir" diyen Güner, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnsanın her hali aynı olmuyor, insanların eşref zamanı olduğu gibi diğer dağınık zamanı olabiliyor. Bunu taşıyabilmek, buna her hali ile küçük bir teveccüh gösterebilmek işin formülü ve sırrı olduğu için bu yönü ile sabır diyoruz. Sevgi olmadan zaten ailenin olması mümkün değil, ailenin temeli sevgiye dayanıyor. Ama sevgi tabii ki sadece güzelliğe duyulan sevgi fani şeylere duyulan sevgi değil aynı zamanda güzel ahlaka, güzel karaktere, güzel hasletlere duyulan sevginin oluşması gerekir."

Karşılıklı saygının ise insanların mecburi oldukları bir konu olduğunu dile getiren Güner:

"İnsanlar hangi inançta ve hangi karakterde olursa olsun hatta karşısındakini çok iyi bir halde olmadığını bilseler bile birbirlerine bütün toplum olarak saygı göstermek zorundadır. Bu da ailede olmazsa olmazlardandır. Ben bu vesile ile genç çiftimize Cenab-ı Allah mesut ve bahtiyar olmalarını temenni ediyorum. İnşallah yolları açık olur, inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ediyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Güner, çiftin evlilik cüzdanını Elif Başdoğan'a teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Güner, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement