Vali Güner, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Güner, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehit Jandarma Assubay Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

20.10.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehit Jandarma Assubay Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Güner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ile birlikte geldiği Çayırpınar köyünde Çay Kaymakamı Selim Palamut ve Köyü Muhtarı İbrahim Kıyar tarafından karşılandı.

Şehit ailesinin evine gelen Güner ve beraberindekiler şehit babası Osman Şimşek ve şehit yakınlarına başsağlığı dilerken, şehide yüce Allah'tan rahmet diledi.

Vali Güner, şehit evinin bahçesinde baba Osman Şimşek ve yakın akrabaları ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi.

Anne, baba ve yakınlarına hitaben, "sizler bize şehidin emanetisiniz" diyen Güner, imkanlar çerçevesinde aileye sahip çıkacaklarını belirtti.

Ailenin talep ve isteklerinin imkanlar ölçüsünde karşılanması için ellerinden geleni yapacağını belirten Güner, tüm şehit yakınlarına Valilik kapılarının sonuna kadar açık olacağını kaydetti.

Daha sonra Çay Müftüsü İbrahim Yıldırım tarafından başta şehit Mehmet Şimşek olmak üzere tüm şehitler için yapılan dua ile taziye ziyareti sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Güner, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement