Vali Güvençer'den Birlikte Hareket Etme Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Vali Güvençer'den Birlikte Hareket Etme Çağrısı

Vali Güvençer\'den Birlikte Hareket Etme Çağrısı

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa’ya atanan ve geçtiğimiz Cuma günü görevine başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer ziyaretçilerini ağırlıyor.

22.06.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa'ya atanan ve geçtiğimiz Cuma günü görevine başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer ziyaretçilerini ağırlıyor.

Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Elginkan Holding ve Elginkan Vakfının faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Gaye Akçen Vali Güvençer'e Manisa'daki görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer ise ziyaretlerinden dolayı Akçen'e teşekkür etti.

Manisa Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Arif Zengin ve yönetim kurulu üyeleri de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Arif Zengin, Vali Güvençer'e Manisa'daki görevinin hayırlı olmasını dileyerek, "Sayın valim şehrimize hoş geldiniz. Şehrimizdeki engellilikle ilgili bütün hareketliliğin içerisinde olmaya çalışıyoruz. Onları seslendirmeye, dillendirmeye çalışıyoruz. Bütün gönüllü hareketlerin içerisindeyiz. Bu alanda sizinle beraber gönüllü olarak çalışmaya hazırız. Sizin Kahramanmaraş'ta yaptıklarınızı duyduk, takip ettik, takdirle karşıladık. Şehzadeler şehri Manisa'ya hoş geldiniz" dedi.

Vali Güvençer de, "Ziyaretiniz için teşekkür ederim, çok memnun oldum. Sizlere destek olabilmek bana da özel bir mutluluk verir" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da yardımcıları ile birlikte Vali Güvençer'i ziyaret etti. Dernekbaş, ziyaret sırasında Manisa'nın eğitim durumu hakkında kısaca bilgi verdi. Vali Güvençer, geleceğimizin teminatı çocukların, gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

Turgutlu Karadenizliler Dernek Başkanı İbrahim Uzun ve yönetimi ile Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği Başkanı Nedim Kara ve misafir öğrenciler de Vali Güvençer'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kendisini ziyaret ederek Manisa ve Manisalılar için birlikte çalışma arzusunu ileten konuklarına teşekkür eden Vali Güvençer, "Manisa için yapacaklarımız hususunda benim birinci yardımcım Manisalıların bizzat kendileri. Manisalılar hayallerini, hedeflerini, dertlerini benimle paylaşacaklar. Onlar çaba sarf edecek, ben bu çabaya ortak olacağım, bu çabayı kolaylaştıracağım. Mesleki tecrübemle, devlet itibar ve otoritesinin verdiği imkanlarla bu çabaların sonuca ulaşabilmesi için onlarla birlikte gayret sarf edip destek olacağım. Bu niyetle yola çıktıktan sonra aşamayacağımız hiçbir sorun olmaz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güvençer'den Birlikte Hareket Etme Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement