Vali Güzeloğlu, Gebze İlçesi Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu, Gebze İlçesi Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı

Vali Güzeloğlu, Gebze İlçesi Değerlendirme Toplantısı\'na Katıldı

Kocaeli’de 12 ilçede yapılması planlanan değerlendirme toplantılarının ikincisi Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında Gebze’de gerçekleştirildi.

29.07.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de 12 ilçede yapılması planlanan değerlendirme toplantılarının ikincisi Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında Gebze'de gerçekleştirildi.

Kocaeli'nin tüm ilçelerinde yapılması planlanan ve ilki Gölcük ilçesinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının ikincisi Gebze'de düzenlendi. Gebze Belediyesi Nikah Salonu'nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıya Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU temsilcileri, il ve ilçe daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları başkanları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Vali Güzeloğlu toplantıda yaptığı konuşmada, "Gebze tarihinden aldığı büyük bir gücü, derinliği ve zenginliği özellikle ekonomik ve sosyal yönüyle bugüne taşıyan sadece Kocaeli için değil, ülkemiz ve uluslararası üretim içinde de marka olan çok önemli bir ilçemiz. Ekonomik olarak baktığımız zaman, Türkiye'nin çok temel üretim alanında stratejik sektörlerinde ve üretim ölçeklerinde temel olarak adeta bir üretim merkezimiz. Bugünden daha ötesine hedefleyen büyüme eğilimi ve yönelimiyle daha fazla ve yüksek bir gelişmeyle gerçekleştirebilecek bir potansiyelimiz. Tarihinden gelen kültür varlıklarının tarihi değerlerinin buna bağlı özelliklerinin kültürel ve sosyal değerlerinin ekonomik değerlerle bütünleşmesi Gebze'nin hemen ülkemizin gündeminde ve her köşesinde tanınmasını, bilinmesini ve belirliliğini de net olarak çoğalmasını sağlamıştır. Kocaeli'de göreve başladığımızdan bu yana özellikle paylaşımcı bir yönetim anlayışını çok önemsedik" dedi.

Konuşmasının ardından Vali Güzeloğlu, katılımcılara Gebze için çabalarından dolayı teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu, Gebze İlçesi Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement