Vali Güzeloğlu Ramazan Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Vali Güzeloğlu Ramazan Bayramı\'nı Kutladı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ramazan Bayramı’nın birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olduğunu belirterek, Mersin’de yaşayan Suriyelilerin ve Mersinlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

26.07.2014 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ramazan Bayramı'nın birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olduğunu belirterek, Mersin'de yaşayan Suriyelilerin ve Mersinlilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Güzeloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında, bayramların kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliği tazeleme günü olduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygı göstermeyi ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bayramlar neşe ve sevinç günleridir. Bayramlarda kırgınlıklar, dargınlıklar ve küskünlükler sona erdirilmelidir. Akrabalar ile hastalar ziyaret edilmeli, yoksullar ve yetimler sevindirilmeli, büyüklerimizin gönülleri hoş tutulmalıdır. Kendinde olanı olmayana aktarma, karşılıksız verme ve gönülden gönüle akan bir köprünün imarında bulunma ayı olan Ramazan ayının kutlandığı ve kutsandığı, 'dayanışma' gibi yüce bir duygunun tezahür edildiği, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, insanların kucaklaştığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olan Ramazan Bayramı'nın maneviyatına uygun olarak değerlendirileceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Suriyeli kardeşlerimizin ve Mersinlilerin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu Ramazan Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement