Vali Haner'den, Rektör Yılmaz'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Haner'den, Rektör Yılmaz'a Nezaket Ziyareti

Vali Haner\'den, Rektör Yılmaz\'a Nezaket Ziyareti

Valiler Kararnamesiyle Iğdır Valiliği’ne atanan Davut Haner, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

29.03.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle Iğdır Valiliği'ne atanan Davut Haner, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, kendisini ziyaret eden Iğdır Valisi Davut Haner'i Iğdır Üniversitesi Rektörlük binasının kapısında karşıladı. Iğdır Valisi Davut Haner'in kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Iğdır Üniversitesi'nin gelişim süreci ile ilgili Vali Haner'e bilgi verdi. Iğdır Üniversitesi'nin her geçen gün biraz daha büyüdüğüne vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Yılmaz, üniversitenin şuanda 7 fakülte, 4 meslek yüksekokul, 1 yüksekokul, 3 enstitü ve 4 araştırma merkezi ile Türkiye'nin her yerinden ve yurt dışından gelen öğrencilere eğitim imkanı verdiğini söyledi.

2008 yılında kurulan Iğdır Üniversitesi'nin her geçen gün Iğdır'ın ekonomisine büyük bir katkı sağlandığına dikkat çeken Rektör Yılmaz, Iğdır Üniversitesi'nin başta Iğdır Valiliği olmak üzere Iğdır'daki bütün kurumlarla yapılan birçok projede yer aldığını belirterek, Iğdır'ın sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı sağladığını ifade etti.

Iğdır Valisi Davut Haner de, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a kendisini gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Üniversitelerin bulundukları şehirlerin ekonomisine büyük bir katkı sağlamanın yanında kültürel ve sosyal alanda da topluma öncülük ettiğini ifade eden Vali Haner, Iğdır Üniversitesi'nin de bu misyonu başarıyla yerine getirdiğine inandığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Vali Haner'e Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin kaya tuzundan yaptığı bir gece lambası hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Haner'den, Rektör Yılmaz'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement