Vali Hüseyin Avni Coş Kızına Karnesini Verdi - Son Dakika
Güncel

Vali Hüseyin Avni Coş Kızına Karnesini Verdi

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, karne dağıtmak için geldiği okulda ikinci sınıfa geçen kızı Hatice Beyza Coş’a da karnesini verdi.

17.06.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, karne dağıtmak için geldiği okulda ikinci sınıfa geçen kızı Hatice Beyza Coş'a da karnesini verdi. Babasından karnesini alan Beyza Coş, büyüyünce cumhurbaşkanı olmak istediğini söyledi.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı, Sakarya'da okullarda düzenlenen karne törenleriyle tamamlandı. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 180 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Camili Selçukbey İlkokulu'nda düzenlenen törene hem vali hem de okulda öğrenim gören kızı Hatice Beyza'nın babası olarak katıldı. Okulda öğrencilere karnesini verip başarılar dileyen Vali Coş, kimi zaman çocuklarla şakalaşıp oyunlar oynadı. Birinci sınıfta öğrenim gören kızı Hatice Beyza'nın sınıfına gelen Vali Coş, eşi Aylin Coş ile birlikte kızlarına karnesini takdim etti. Karnesini aldıktan sonra büyük sevinç yaşayan Beyza Coş, "Büyüdüğünde ne olmak istiyorsun?" sorusuna "Cumhurbaşkanı" cevabını verdi.

Vali Coş, çiçeklerle karşılandığı okulda öğrencilerden yaz tatili boyunca bol bol dinlenmelerini ve yeni yılda derslerine çok çalışarak daha başarılı olmalarını istedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Hüseyin Avni Coş Kızına Karnesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement