Vali Hüseyin Avni Mutlu'dan Sultangazi Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Hüseyin Avni Mutlu'dan Sultangazi Belediyesi'ne Ziyaret

Vali Hüseyin Avni Mutlu\'dan Sultangazi Belediyesi\'ne Ziyaret

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi’nin büyük bir değişim içinde olduğunu söyledi.

23.05.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi'nin büyük bir değişim içinde olduğunu söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret etti. Vali Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a yeni hizmet döneminde başarılar dilerken, Başkan Altunay da Sultangazi'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sultangazi büyük bir değişimin içerisinde olduğuna dikkat çeken Vali Mutlu, bundan sonra ki dönemde de hizmet bayrağının en yukarıya taşınacağına gönülden inandığını belirtti.

Vali Mutlu'nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altunay, "Sultangazi'de hayata geçirilen tüm projelerde İstanbul Valimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı. Şahsım ve Sultangazi halkı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Mutlu'nun sonra ki durağı Sultangazi Kaymakamlığı oldu. İlçe kaymakamı Ali Uslanmazı makamında ziyaret eden Vali Mutlu, ilçeye yönelik çeşitli konularda bilgi aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Hüseyin Avni Mutlu'dan Sultangazi Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement