Vali Kahraman'dan Güven Tazeleyen İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman'dan Güven Tazeleyen İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

Vali Kahraman\'dan Güven Tazeleyen İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde 4’üncü kez İl Genel Meclis Başkanlığa seçilen Ünal Tuygun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22.04.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde 4'üncü kez İl Genel Meclis Başkanlığa seçilen Ünal Tuygun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ValiSüleyman Kahraman, geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi'nde gerçekleşen Meclis Başkanlığı seçiminde 21 üyenin tamamının oyunu olarak İl Genel Meclisi Başkanlığına tekrar seçilen Ünal Tuygun'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Kahraman, Erzincan'da ki birlik ve beraberliğin Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, Meclis Başkanı Ünal Tuygun'a ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Meclis Başkanı Ünal Tuygun ise tüm meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hedeflerini büyüttüklerini belirterek, bu büyümede kendilerine destek olan Vali Süleyman Kahraman'a ise teşekkür etti. Ziyaretlerinden ötürü ise kendilerine memnuniyetlerini dile getirdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman'dan Güven Tazeleyen İl Genel Meclis Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement