Vali Kahraman Küçük Tuğrul'u Tedavi Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman Küçük Tuğrul'u Tedavi Ettirdi

Vali Kahraman Küçük Tuğrul\'u Tedavi Ettirdi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, evinde çıkan yangın sonucu vücudunun bir bölümü yanan 4,5 yaşındaki Ahmet Tuğrul Kasırga’yı tedavi ettirdi.

09.11.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, evinde çıkan yangın sonucu vücudunun bir bölümü yanan 4,5 yaşındaki Ahmet Tuğrul Kasırga'yı tedavi ettirdi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır ve Erzincan Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Remzi Sarıgöl ile birlikte 2013 yılında evinde çıkan yangında yaralanan ve uzun zamandır tedavi gören Ahmet Tuğrul Kasırga'ya tedavisinin ardından evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Vali Kahraman, 4,5 yaşındaki Ahmet Tuğrul'a çeşitli oyuncaklar hediye ederek, kendisiyle bir süre sohbet etti.

Ziyarete oldukça sevinen küçük Tuğrul, Vali Kahraman'a hediyesinden dolayı teşekkür etti. Minik Tuğrul'un aldığı hediyeyi kullanmasına yardımcı olan Vali Kahraman, Kasırga ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek bir süre görüştü. Aile bireyleri ile tek tek görüşen Vali Kahraman, ailenin istek ve sorunları hakkında da bilgi aldı.

Vali Kahraman, vali olarak tüm vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirterek, Ahmet Tuğrul'un yüzünün gülmesine çok sevindiğini dile getirdi. Kahraman, Ahmet Tuğrul'un kardeşlerine de hediye vermeyi ihmal etmedi. Küçük çocuğun "Top oynayalım" demesi üzerine Kahraman, minik Tuğrul'u kırmayarak evlerinin önünde kendisiyle bir süre top oynayıp eğlenceli dakikalar yaşattı.

Erzincan'ın Halitpaşa Mahallesi'nde ikamet eden 4,5 yaşındaki Ahmet Tuğrul Kasırga'nın 2013 yılının Şubat ayında evlerinde çakmakla oynarken perdelerin tutuşmasıyla çıkan yangında vücudunun bir bölümü yanmıştı. Erzincan Valiliği ve Erzincan Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü'nün ortaklaşa yardımıyla Ahmet Tuğrul Kasırga tedavi ettirildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman Küçük Tuğrul'u Tedavi Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement