Vali Kamçı'dan Bayram Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Kamçı'dan Bayram Ziyaretleri

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı kapsamında bazı ziyaretlerde bulundu.

24.09.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Kurban Bayramı kapsamında bazı ziyaretlerde bulundu.

Valim Süleyman Kamçı, ziyaretler kapsamında ilk olarak Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Burada kalan öğrencilerin bayramını kutlayan Kamçı, bir süre çocuklarla sohbet ettikten sonra bayram harçlığı verdi. Daha sonra MİAD Çocuk Evleri'ne geçen Vali Kamçı ve beraberindekiler burada da kalan çocuklarla da bayramlaşarak onların ihtiyaç ve istekleri olup olmadığını sordu. Çocuklara oyuncak hediye eden protokol daha sonra huzurevine geçti. Burada kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşarak uzun süre sohbet eden Kamçı ve beraberindekiler, tatlı ve çay ikramında bulunan huzurevi sakinlerine teşekkür ederek, ihtiyaçları ve istekleri olup olmadığını sordu. Huzurevi ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten huzurevi sakinleri, böyle günlerde kendilerinin ziyaret edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kamçı ve beraberindekiler, daha sonra Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, buradaki askerlerle de bayramlaştı. Vali Kamçı, vatani görevini yapan ve terhisine 21 gün kalan Jandarma Er Emrah Yıldız'ın babasını arayarak bayramını kutladı. Bir süre baba Rahmi Yıldız'la görüşen Vali Kamçı, evlatlarının kendilerine emanet olduğunu belirterek, evlatlarına çok iyi bakıldığını, vatani görevlerini tamamladıktan sonra sağ salim evlerine döneceklerini söyledi. Daha sonra Jandarma Er Yıldız'a telefonu vererek ailesi ile görüştüren Vali Kamçı, askerlere hayırlı bayramlar dileyerek Sanayi Polis Merkezi Amirliği'ne geçti. Amirlikte görevli polis memurları ile bayramlaşarak faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Kamçı, burada bir süre kalarak beraberindekiler ile birlikte buradan ayrılarak bayramlaşma ziyaretlerini tamamlamış oldu.

Vali Kamçı'nın bayram ziyaretlerine 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Vali Yardımcısı Miktat Alan, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl jandarma komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Müftü Vekili Hacı Mustafa Kılınç, Defterdar Murat Yiğiter, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Yardımcısı Cevdet Tatar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kamçı'dan Bayram Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement