Vali Kamçı'dan Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Vali Kamçı'dan Ziyaretler

Vali Kamçı\'dan Ziyaretler

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Asker Alma Bölge Başkanlığı ile Esenlik Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

27.01.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Asker Alma Bölge Başkanlığı ile Esenlik Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İlk olarak Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Kamil Altan'ı ziyaret eden Vali Süleyman Kamçı, burada Şeref Defterini imzaladı. Albay Altan, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni bir binaya ihtiyaçları olduğunu belirterek yeni yeri sağlayan MSB ve 2. Ordu Komutanlığına teşekkür etti.

Vali Kamçı'da yeni binanın ferah ve işlevsel olduğunu belirterek hayırlı olmasını diledi.

Kamçı daha sonra Esenlik Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Kamçı, ziyareti sırasında Genel Müdür Hulusi Boyraz'a halası Medine Boyraz'ın vefatı dolayısı ile taziyelerini de iletti.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, başta süpermarket işletmeciliği olmak üzere inşaat emlak hizmetleri, temizlik hizmetleri, beton elemanları imalatı, Malatya şehirlerarası otobüs terminali işletmeciliği, sosyal tesis işletmeciliği, canlı hayvan pazarı, gıda ürünleri imalatı ve kimya fabrikası gibi farklı iş kollarıyla 1990 yılından bu güne kadar başarıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Faaliyetlerinin her geçen gün genişleyerek devam ettiğini dile getiren Genel Müdür Boyraz, her Genel Müdür Yardımcısının üretimden pazarlamaya, inşaattan yatırıma, ulaştırmadan temizliğe kadar olan faaliyet alanlarında ayrı ayrı birimlerden sorumlu olduklarını söyledi.

Vali Kamçı'da Malatya'da böyle bir şirketin bulunması ve çevre illere de hizmet veriyor olmasının gurur ve gelir kaynağı olduğunu belirterek Esenlik camiasına çalışmalarında başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kamçı'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement