Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada yaralanarak tedavi altına alınan ve daha sonra Giresun’a sevk edilen Uzman Çavuş Nuri Kaya’yı, Giresun Valisi Hasan Karahan ziyaret etti.

24.08.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada yaralanarak tedavi altına alınan ve daha sonra Giresun'a sevk edilen Uzman Çavuş Nuri Kaya'yı, Giresun Valisi Hasan Karahan ziyaret etti.

Ziyarete Vali Karahan'ın yanı sıra, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk eşlik etti.

Çanakçı'nın Yeşilköy köyü nüfusuna kayıtlı ve 4,5 yıldır Uzman Jandarma Çavuş olarak görev yapan Kaya'yı tedavi gördüğü Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ziyaret eden Vali Karahan, Başhekim Op. Dr. Murat Kolikpınar'dan gazinin durumuyla ilgili bilgi aldı.

Teröristlerle girdiği çatışmada her iki ayağından kurşunla yaralanan ve ayaklarında kırık tespit edilen Gazi Nuri Kaya'nın ayaklarının alçıya alındığını belirten Başhekim Kolikpınar, gazimizin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini verdi. Uzman Jandarma Çavuş Nuri Kaya'ya ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karahan, gaziye acil şifalar dileyerek hastaneden ayrıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Karahan, Yaralı Uzman Çavuşu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement