Vali Karaloğlu, Gençlerle İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, Gençlerle İftar Açtı

Vali Karaloğlu, Gençlerle İftar Açtı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkez’indeki iftar programında gençlerle bir araya geldi.

22.06.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkez'indeki iftar programında gençlerle bir araya geldi.

İftar programında konuşan Vali Münir Karaloğlu, Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğuna işaret ederek, "Bu genç ve dinamik nüfusu avantaja çevirebilmemiz için yönetici olarak bizim, gençler olarak sizin yapmamız gereken şeyler var. Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi iyi yetiştirebilirsek, onları iyi donatabilirsek, onları araştıran, sorgulayan, dünya meselelerini takip eden, tartışan, teknolojiyi gerektiği kadar kullanabilen gençler haline getirebilirsek gençlik avantaj olur. Gençlerimizi milli ve manevi değerlerimize bağlı, milletinden almış olduğu değerlere saygılı yetiştirebilirsek geleceğimizi gönül rahatlığıyla gençlerimize emanet edebiliriz." dedi.

"GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ"

Vali Karaloğlu, 2011 yılında kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığı içerisinde gençlik faaliyetleri ve etkinliklerinin çok önemsendiğine vurgu yaparak, "Her gencimize mutlaka ulaşmak ve dokunmak istiyoruz. Her gencimizin mutlaka kültürle, sporla, sanatla ilgilenmesini bu alanlardan bir tanesinde faaliyetinin olmasını istiyoruz. Onun için artık şehirlerimizde ilçelerimizde Gençlik Merkezlerimiz var. Bu Gençlik Merkezleri sizin emrinizde. Buraları 24 saat 365 gün esasıyla her türlü etkinliğinizde kullanabilirsiniz. Gençlerimizi önemsiyoruz, güveniyoruz ve seviyoruz. Bu güzel iftar sofrasını hazırlayan çalışma arkadaşlarıma, bu güzel manevi ortamı bizimle paylaşan gençlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İftarın ardından Vali Karaloğlu Özgecan Aslan Gençlik Merkez'ini gezerek bilgi aldı ve gençlerle sohbet etti.

İftar programına, Hamdullah Suphi Özgödek, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve protokol üyeleri de hazır bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, Gençlerle İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement