Vali Kılıç Çiftlik'te Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Kılıç Çiftlik'te Toplantı Yaptı

Vali Kılıç Çiftlik\'te Toplantı Yaptı

Çiftlik İlçesinde düzenlenen ilçe değerlendirme toplantısı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında geçekleştirildi.

13.06.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlik İlçesinde düzenlenen ilçe değerlendirme toplantısı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında geçekleştirildi.

Mustafa Kemal Ortaokulu Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Kılıç'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Çamardı Kaymakamı Yakup Ömeroğlu, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İl Öz. İdr. Gen. Sek. Ali Nebol, İl ve ilçe kurum müdürleri, belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Vali Kılıç, yaptığı açılış konuşmasında; bugün gerçekleştireceğimiz toplantıda 'Çiftlik İlçesi için neler yapabiliriz?, Çiftlik İlçesinin sorunları nelerdir?, Çiftlik İlçesindeki sorunların çözümü noktasında gayretimiz ne olmalıdır?' sorularına cevap arayacağız. Toplantının Çiftlik İlçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Açılış konuşmasının ardından Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç ilçe hakkında brifing verdi ve 2013 yılında yapılan çalışmalar ile 2014 yılında yapılmaya başlanan ve bundan sonrada yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Meclis üyelerinin ve köy muhtarlarının da görüşleri alınarak, istek ve talepleri dinlendi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kılıç Çiftlik'te Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement