Vali Kıraç Dedaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kıraç Dedaş'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Kıraç, bir grup çiftçi tarafından önceki gün gerçekleştirilen saldırı üzerine, DEDAŞ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

03.07.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, bir grup çiftçi tarafından önceki gün gerçekleştirilen saldırı üzerine, DEDAŞ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Vali Kıraç, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş ile DEDAŞ'ı ziyaret etti.

Vali Kıraç ve beraberindeki heyeti, DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEDAŞ İl Müdürü Sıtkı Çolak, DEPSAŞ İl Müdürü Abbas Aydın ve diğer yetkililer karşıladı.

Vali Kıraç, DEDAŞ Genel Müdürü Yılmaz'dan yaşanan son saldırılar hakkında bilgi aldı.

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Vali Kıraç, son yaşanan olayların bölgeye ve Diyarbakır'a yakışmadığını söyledi.

Kıraç, yaşanan olayları hoş görmediklerini belirterek, şunları söyledi:

"İnsanlar sorunlarını her platformda ifade etme özgürlüğüne sahipler. Bölgenin sivil toplum örgütleri var, milletvekillerimiz var, kendilerinin oluşturdukları dernekler var ve bu sorunları onlar en üst düzeyde bildirebilir. Bu problemler, bir bölgenin tümünün elektriklerini keserek çözülmez. Münferit aboneler üzerinde girişimlerini artıracaklar. İnsanların da kullandıkları elektriğin bedelini ödemelerinin, kendileri için bir vecibe olduğunu bilmeleri lazım. Ama bu yerine gelmiyor diye şehrin, Çınar'ın, Bismil'in, Diyarbakır merkezin toptan elektriğinin kesilmesi hiçbir zaman kabul edilemez. İnsanlar problemlerini, konuşarak izah ederek anlatabilirler." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Kıraç Dedaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement