Vali Kıraç'tan DTSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Kıraç'tan DTSO'ya Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'ı ziyaret ederek veda etti.

19.09.2014 17:08  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar'ı ziyaret ederek veda etti.

Diyarbakır'da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan Vali Kıraç, Meclis Başkanı Celattin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcıları Metin Aslan, Mesut Altın ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tekin tarafından karşılandı.

Konuşmasına, Vali Kıraç'a kente yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek başlayan Sayar, "Sizlerin, kent dinamikleri ile oluşturduğunuz diyalogdan yana tutumunuz ve sorunları çözme konusundaki gayretiniz, bizleri mutlu etmiştir" dedi. Bundan sonraki görevlerinde de başarılı olacaklarından emin olduklarını belirten Sayar, özellikle Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı konusunda yapmış oldukları özverili çalışmadan dolayı Vali Kıraç'a teşekkürlerini iletti.

Vali Kıraç ise, Diyarbakır'da 1,5 yılının geçtiğini, mümkün olduğunca kente hizmet etmeye çalıştıklarını ve bu süre içerisinde de kırdıkları, üzdükleri insanlar varsa hepsinin haklarını helal etmelerini temenni ettiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte de Diyarbakır'a hizmet etmek için elinden geleni yapacağını ifade eden Vali Kıraç, Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine göstermiş oldukları işbirliğinden ve sevgiden dolayı teşekkür etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kıraç'tan DTSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement