Vali Koca, Şampiyon Bisikletçileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Koca, Şampiyon Bisikletçileri Ödüllendirdi

Karaman Valisi Murat Koca, Alanya Sezon Açılışı Yol Yarışlarında şampiyon olan bisikletçiler Semra Yetiş ile Kader Şahin'i ödüllendirdi.

03.03.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valisi Murat Koca, Alanya Sezon Açılışı Yol Yarışlarında şampiyon olan bisikletçiler Semra Yetiş ile Kader Şahin'i ödüllendirdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan Alanya Sezon Açılışı Yol Yarışları 27 Ocak-01 Şubat 2015 tarihlerinde Alanya'da yapıldı. Semra Yetiş, 68 kilometre yol yarışları büyük bayanlar ve 34 kilometre kriteryum yarışları büyük bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, 68 kilometre yol yarışları genç bayanlarda ise Kader Şahin Türkiye şampiyonu oldu.

Koca, bundan sonraki şampiyonalarda da kendilerinden aynı başarılı sonuçları beklediklerini ifade ederek, sportif anlamda Karaman'ın daha iyi noktalara gelmesi için Valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Karaman'ın elde edilen sportif başarılarla birlikte Türkiye ölçeğinde hak ettiği konumu elde edeceğine olan inancını dile getiren Koca, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından Vali Koca, sporcuları altınla ödüllendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Koca, Şampiyon Bisikletçileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement