Vali Koçak Sahaya İniyor - Son Dakika
Yerel

Vali Koçak Sahaya İniyor

Vali Koçak Sahaya İniyor

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydı’ndaki görevi süresince valilik binasında fazla vakit geçirmeyeceğini belirterek, mesaisinin çoğunu sahada geçireceğini belirtti.

30.06.2016 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydı'ndaki görevi süresince valilik binasında fazla vakit geçirmeyeceğini belirterek, mesaisinin çoğunu sahada geçireceğini belirtti.

Son valiler kararnamesi ile Mardin'den Aydın Valiliğine atanan Ömer Faruk Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, mümkün olduğunca. esnaflarla, sanayicilerle ve sahada vatandaşlarla beraber olacağını söyledi. Aydın merkez ve ilçeleri sık sık ziyaret edeceklerini kaydeden Vali Koçak, "Beni buraya hapsetme baskısı olmazsa, mümkün olduğu kadar vilayette olmamayı düşünüyorum. Daha çok ilçelerimizde olacağım. Merkezdeki esnafımızla, sanayicimizle, vatandaşımızla beraber olacağım. Vatandaştan kopuk bir idarecilik yapmak bize göre değil. Eğer halktan kopuk olunursa bu idareciyi başarısızlığa götürür. Fakirin sofrasında olmazsak, onun hissiyatını paylaşmazsak başarılı olamayız. Aynı şekilde iş adamının sorununu kendi yerinde göremezsek, esnafın yaşadığı problemleri kendi mekanlarında göremezsek burada sadece teorik şeyler üretiriz" diye konuştu.

Vali Koçak, Efeler diyarında layıkıyla hizmet vermeye ve üzerine düşen görevi yapma gayreti içinde olacaklarını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Koçak Sahaya İniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement