Vali Kocatepe Geka'nın Yeni Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kocatepe Geka'nın Yeni Binasını Ziyaret Etti

Vali Kocatepe Geka\'nın Yeni Binasını Ziyaret Etti

Denizli Valisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kocatepe, GEKA’’nın 2 Şubat tarihinden itibaren hizmet vermeye başladığı yeni hizmet binasını ziyaret etti.

01.04.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kocatepe, GEKA"nın 2 Şubat tarihinden itibaren hizmet vermeye başladığı yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe GEKA ziyaretine Tavas Kaymakamı Osman Varol ve Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak da eşlik etti. GEKA'nın Teknokent Hizmet binasındaki çalışma ofislerini GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Program Yönetimi, Ekonomik Araştırmalar ve Planlama, İzleme ve Değerlendirme, Tanıtım ve Dış İlişkiler ile Kurumsal Hizmetler Birimlerinin Başkanları eşliğinde gezen Vali Kocatepe, Alata'dan yeni çalışma ofisleri hakkında da detaylı bilgi aldı.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe özel sektör, kamu kuruluşları, STK'lar ve üniversiteler arasında koordinasyonun sağlanmasında ve bu kurumlar arasında iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli rol oynayan GEKA'nın, yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlamasıyla daha ulaşılabilir hale gelerek hizmet kalitesini artırdığını söyledi. Vali Kocatepe, yürüttüğü destek programları, yatırımcı faaliyetleri ve paydaşlarına sağladığı bilgi desteğiyle Aydın, Denizli ve Muğla'da önemli bir aktör konumuna gelen Ajansın, bu fonksiyonlarının vasıtasıyla Bölge kalkınmasına ivme kazandırdığını da sözlerine ekledi.

Ajansı ziyaretinden dolayı Denizli Valimiz Şükrü Kocatepe'ye teşekkürlerini ileten GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, ziyaretin sonunda GEKA'nın Denizli, Aydın ve Muğla'nın kalkınmasına yönelik çalışmalarına ve projelerine nitelikli insan kaynağıyla devam edeceğini belirtti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kocatepe Geka'nın Yeni Binasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement