Vali Kolat Sağlıklı Yaşam Merkezi İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Kolat Sağlıklı Yaşam Merkezi İnceledi

Vali Kolat Sağlıklı Yaşam Merkezi İnceledi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kısa bir süre hizmete açılan Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin sağlık açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

14.10.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kısa bir süre hizmete açılan Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin sağlık açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Vali Kolat ve beraberindeki birim müdürleri Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve kısa bir süre hizmete geçen Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. KETEM, sigara bırakma polikliniği, Obezite danışmanlığı ve sağlıklı beslenme, gençlik danışma ve sağlık hizmetleri, gebe bilgilendirme sınıfı, kadın ve üreme sağlığı, evlilik öncesi danışmanlık, aile ve ruh sağlığı danışmanlığı gibi ücretsiz hizmet veren birimlerini gezen Vali Kolat, vatandaşlara da sağlıklı yaşam konusunda çağrıda bulundu.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamadan bulunan Vali Kolat, "Sağlıklı Yaşam Merkezimiz 8 birimde hizmet veriyor. Kanser taramasından sigara bırakmaya kadar bir çok konularda tedbir anlamında yapılacak hizmetler burada vatandaşlarımıza veriliyor. Buranın tanıtılması, bilinmezi lazım sağlık açısından son derece önemli. Yani insanımız biraz ihmalkardır, hepimizde bu ihmallik vardır. Bir yerimiz ağrıyacak sıkıntıya girecek öyle gideceğiz kontrole. Halbuki bu, suçun işlenmesinden önce alınan tedbir gibi hastalanmadan önce hastaneye gelerek tedbirimizi alacağız, vücudumuzu tanıyacağız, bileceğiz ki gidişatımızı takip edeceğiz. Nasıl bir yol izlemememiz gerektiğini burada arkadaşlarımız tavsiye ediyor yönlendiriyorlar" - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kolat Sağlıklı Yaşam Merkezi İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement