Vali Koltuğuna Oturan Minik Öğrenci, Dondurma İstedi - Son Dakika
Güncel

Vali Koltuğuna Oturan Minik Öğrenci, Dondurma İstedi

Vali Koltuğuna Oturan Minik Öğrenci, Dondurma İstedi

Zonguldak'ta, 23 Nisan etkinliklerinde Vali Ali Kaban'ın koltuğuna oturan 4'üncü sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, dondurma istedi.

23.04.2015 11:29  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Vali Ali Kaban'ın koltuğuna oturan 4'üncü sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, dondurma istedi. Kocasoy, Vali koltuğunda dondurmasını yedi.

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Valilik önünde düzenlenen törene İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

PARKE TEŞEKKÜRÜ

Törenin ardından Hüseyin Girgin İlkokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti. Vali Kaban'ın koltuğuna 4'üncü sınıf öğrencisi Melek Kocasoy oturdu. Kocasoy, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i telefonla arayarak okullarına giden yola parke döşenmesi nedeniyle teşekkür etti.

DONDURMA İSTEDİ

Kocasoy ardından Vali Kaban'dan kendisine ve arkadaşlarına dondurma ısmarlamasını istedi. Kaban da Vali'nin kendisi olduğunu hatırlatarak talebinin Özel Kalem Müdürlüğü'nce karşılanacağını söyledi. Bir süre sonra gelen dondurmalar Kocasoy ve arkadaşlarına dağıtıldı. Vali koltuğunda dondurmasını yiyen Kocasoy, okuluna spor salonu yapılmasını da istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Koltuğuna Oturan Minik Öğrenci, Dondurma İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • afferin cocuk.: Yeni turkiye. bal tutan parmagini yalar. bu cocuk bunun bilincinde. hedefi ufak. ise dondurmadan baslamis. aferin cocuk sana. yeni turkiyede adam olacak cocuk isteginden belli olur. 7 4 Yanıtla
  • Laz uşağı: Tipe bak 4 6 Yanıtla
  • adam: kim bilir hangi torpillinin kizi oysa sokakta ki bir sımıtcının çöpçünün boyacının hammalın kizini o koltuğa oturtsaydiniz. bu vatan için iki kelime hayırli bilmişgibi cumle kurup iki laf eder di bence. buna ne bulursan yemesını oğretmişler 5 3 Yanıtla
  • ilker tuğra: bu kadarda salaklık olmaz ki ya adam gibi birini bari alsaydınız 5 2 Yanıtla
  • ZENGİN KEMAL: GARİBİM KESİN FAKİR AİLE ÇOCUĞUDUR, , 7 0 Yanıtla
  • : Hahah dondurma istedi :Ddd çok iyi ya :D 4 0 Yanıtla
  • Gul Demir: Çocuk her yerde cocuk masumiyet budur 4 0 Yanıtla
  • yok: cocuga okulda resmen valiye yalaka ol diye bilgi depolamislar. yazik ki cocuklari zehirle doldurup yalakalik yaptiran alcaklara 1 1 Yanıtla
  • Deli: Adı üstünde. . Çocuk:)) 1 0 Yanıtla
  • Gercek Selcuk Sahin: Laa yasa bak,,,6-7 yasinda olsa anlarimda,, 0 0 Yanıtla

Advertisement