Vali Köşger'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Köşger'e Veda Yemeği

Son Valiler Kararnamesi ile Bingöl'e atanan Vali Yavuz Selim Köşger onuruna veda yemeği düzenlendi.

05.03.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Valiler Kararnamesi ile Bingöl'e atanan Vali Yavuz Selim Köşger onuruna veda yemeği düzenlendi.

Bir otelin toplantı salonunda düzenlenen veda yemeğine Vali Köşger, eşi Fatma Köşger, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül,  İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Serten, Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Kaya Çelik, Mehmet Yüzer, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, kaymakamlar, belediye başkanları, Sinop'ta görev yapan hakim ve savcılar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları Sinoplu ses sanatçısı Cemil Kaya ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte, Vali Köşger'in iki yıllık görev süresince yaptığı çalışmaların yer aldığı fotoğraflarlar slayt olarak sunuldu.

Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, yaptığı konuşmada, Vali Köşger'in Sinop'tan ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını ifade ederek şunları dile getirdi:

"Bugün Sayın Valimizin Bingöl iline tayin olmaları nedeniyle düzenlediğimiz veda yemeğinde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yaklaşık 2 yıldır birlikte çalıştığımız Sayın Valimizin ilimizden ayrılacak olmasının bizleri üzdüğünü belirtmek isterim. Bizler kendisiyle çalışmaktan son derece onur duyduk. Ne mutlu ki çalışanları tarafından çok sevilen bir Valimizi Bingöl'e uğurluyoruz. Sayın Valimize ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarılarının devamını diliyoruz."

Vali Köşger ise konuşmasında şunları söyledi

"Öncelikle ülkemizin  bu güzide şehrinde siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmenin bir onur olduğunu belirtmek isterim. İki yıla yakın süreyle görev yaptığım Türkiye'nin en mutlu insanlarının yaşadığı, Karadeniz'in incisi, huzur şehri Sinop, eşsiz doğası, tabiat güzellikleri, tarihi ve kültürel yapısı, sanata, kültüre, spora değer veren, çağdaş, modern, çalışkan, hoşgörülü, sevecen, sıcakkanlı, insanlarıyla benim yaşamımda unutulmayacak bir yer almıştır. 'Devlet millet için vardır' anlayışından hareketle Sinop'ta görev yaptığım süre içerisinde tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Sinop halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak hizmet götürme arzu ve isteğiyle çalıştım. Sinop benim ilk göz ağrım. İlk valilik görevim buraya nasip. Bir şeyi mükemmel kılan içeriğindeki ayrıntılardır. Bu güzel ve anlamlı geceyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sinop Valisi olmaktan sonsuza kadar onur duyacağım."

Yaptığı çalışmalara değinen Vali Köşger, tüm mesai arkadaşlarına çalışmalarında kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Vali Köşger'e Sinop'un anısına çeşitli hediyeler sunuldu. Köşger, yemeğe katılanlarla tek tek vedalaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Köşger'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement