Vali Köşger, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Köşger, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu

Vali Köşger, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Özel İdaresi sorumluluk alanı içerisinde yer alan köy yolları ve köprü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

05.09.2013 11:42  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresine ait Sinop Merkez Kabalı Köyünde konkasör şantiyesi ve Boyabat Akçakese Köyü Bürnük mevkiinde bulunan taş ocağı ve konkasör tesislerini gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Köşger, Gerze İlçesine bağlı Mahmuttırı, Şeyhli, köylerinde İl Özel İdaresince yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha sonra Durağan İlçesine geçen Vali Köşger, geçen sene selden zarar gören köy yolları, köprü yapımlarını da incelemesinin ardından, İl Özel İdaresine ait Başağaç Köyünde ki İl Özel İdaresi konkasör tesisini gezdi ve İl Özel İdaresi yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Durağan Sarıkadı Köyü güzergâhındaki yolda yapılan çalışmaları da yerinde gören Vali Köşger, Hacımahmutlu köyündeki vatandaşlarla sohbette bulundu ve isteklerini dinledi. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Durağan Merkezde yapımı devam eden 75.Yıl Cumhuriyet YBO Kapalı Spor Salonu inşaat alanında inceleme yaptı ve inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Köşger, Köy Yollarında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement