Vali Küçük'e Hoş Geldin Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Küçük'e Hoş Geldin Ziyareti

Vali Küçük\'e Hoş Geldin Ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valiliği görevine kısa bir süre önce başlayan İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12.07.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliği'nden Bursa Valiliği görevine atanan İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Aktaş, Vali Küçük'e ilçe ve ilçe de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcısı Alper Taban ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette İnegöl'ün, Bursa merkezden sonra en büyük ilçe konumunda olduğunu belirten Başkan Aktaş, "Öncelikle Sayın Valimize Ulu şehir Bursa'daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfa da görev yaptığı zaman zarfında sayın valimizin ortaya koyduğu hizmetleri yakinen biliyoruz. Halk ile bütünleşmeye dönük bir bakış açısıyla görevini layıkıyla sürdüren sayın valimiz, Bursa'mıza da bundan sonra elinden gelen bütün özveri ve gayreti göstereceğine eminiz" dedi.

İNEGÖL HAKKINDA KISA BİR BİLGİLENDİRME YAPTI

İnegöl hakkında da kısa bir bilgilendirme yapan Aktaş; "Demografik yapısıyla gelişmeye açık bir şehir konumunda olan İnegöl her geçen gün kendi üzerine koyarak büyümeye devam ediyor. Bu gelişim ve ilerleme karşısında bizlerde belediye olarak hizmet ağımızı genişleterek şehrimizin en ücra köşesine kadar halkımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Hizmet standartlarımızı her geçen gün yükselterek bu alanda çevremize örnek bir belediyecilik anlayışını sergilemeye çalışıyoruz" dedi.

VALİ KÜÇÜK'Ü İNEGÖL'E DAVET ETTİ
İnegöl'ün damaklarda bıraktığı eşsiz lezzeti olan köftesi ile meşhur olduğunu belirten Aktaş; "Özellikle en kısa zamanda sayın valimizi şehrimizde ağırlayarak köftemizden ikram etmek istiyoruz. Ayrıca ağaç işçiliği ve mobilya alanında her geçen gün trendini yükselten bir noktaya doğru gidiyoruz. Bunun yanında her ne kadar sanayi kenti olarak ön planda olan bir şehir olsakta verimli topraklara sahip olmamız hasebiyle tarım alanında da kendinden söz ettiren bir şehir olma yolundayız. Özellikle ayçekirdeği, meyvecilik ve fidancılık alanında önemli aşamalar kaydettiğimizi düşünmekteyiz" dedi.

"SOSYO-KÜLTÜREL AÇIDAN ZENGİN BİR YAPIYA SAHİBİZ"

İnegöl'ün sosyo-kültürel açısından zengin bir yapıya sahip olduğunu da dile getiren Aktaş; "Şehrimiz faklı kültürlerin huzur içerisinde yaşadığı, birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde davranış sergilediği, adeta bir çiçek bahçesine benzetebileceğimiz bir konuma haizdir. Türkiye'nin dört bir tarafından insanların yaşadığı bu zengin mozaik içerisinde şehrimizin her alanda gelişmesi tabi ki kaçınılmazdır" dedi.

Aktaş son olarak; "Bursa'da yerel yönetimler olarak bizler uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Valimiz İzzettin Küçük de, tecrübe ve deneyimleri ile gerek ilçemize gerekse de kentimize önemli katkılar sunacağına eminiz. İnşallah işbirliği içerisinde birçok çalışma yürüterek, Bursa'nın ve İnegöl'ün marka değerine katkılar sağlayacağız" dedi.

Başkan Aktaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzetin Küçük ise, "Bursa, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden bir tanesi. İnegöl'ümüzde tarihiyle, doğasıyla, sanayisi, tarımı ve turizmiyle bu bölgenin adeta parlayan yıldızı. Sağ olsunlar belediye başkanımız ilçe hakkında genel hatlarıyla şahsımıza önemli bilgiler verdiler. İnşallah en kısa zamanda İnegöl ilçemize bir ziyaret gerçekleştirmek isteriz. Tüm yerel yönetimler ile el ele vererek bu şehre hak ettiği hizmetleri vereceğiz. Bu şehri elbirliği ile omuz omuza daha da yüceltmek bizim vazifemizdir. İnşallah bunu da başaracağız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, Vali Küçük'e günün anısına hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Küçük'e Hoş Geldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement