Vali Küçük: "Şanlıurfalıların Yüzünü Güldürmek En Büyük Amacım Olacaktır" - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük: "Şanlıurfalıların Yüzünü Güldürmek En Büyük Amacım Olacaktır"

Vali Küçük: "Şanlıurfalıların Yüzünü Güldürmek En Büyük Amacım Olacaktır"

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği’ne atanan Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa’ya gelerek yeni görevine başladı.

27.02.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliği'ne atanan Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa'ya gelerek yeni görevine başladı.

Hava yoluyla geldiği Şanlıurfa'da Vali Küçük'ü; Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ile birlikte Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ve çok sayıda bürokrat karşıladı.

Şanlıurfa'ya gelişinin ardından ilk açıklamasını yapan Vali İzzettin Küçük, "Şanlıurfa gibi muhteşem bir şehirde göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Bana bu teveccühü gösteren devletimize ve milletimize teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa'yı daha önceden de bildiğini belirten Vali Küçük, Şanlıurfa'nın kültürel birikimi ve sahip olduğu ekonomik potansiyeliyle sadece bölgede değil, Türkiye'de önemli bir şehir olduğunu ifade etti.

Öncelikli amacının Şanlıurfalıların sorunlarını çözerek, onların yüzünü güldürmek olduğunu sözlerine ekleyen Vali Küçük, "Şanlıurfalıların yüzünü güldürmek en büyük amacım olacaktır. Bunu için herkesle görüşerek onlarla beraber hareket edeceğim. İnşallah Şanlıurfa'mıza hayırlı olur. Şimdiden tüm Şanlıurfalıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının ardından kendisini karşılamaya gelen heyetle birlikte Valiliğe geçmek üzere havaalanından ayrılan Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa Valiliği'nde düzenlenen resmi karşılama töreniyle karşılandı.

Vali Yardımcıları, kaymakamlar ve tüm daire amirleri ile tek tek tanışan Vali Küçük, Şeref Salonu'nda yaptığı açıklamada, "Tıpkı benden önceki valilerimiz gibi bizler de bu şehre hizmet edeceğiz. Bu bayrak yarışında bayrağı en yukarılara taşımak için ben de elimden gelen çabayı göstereceğim. Bunu yaparken de bu ilin her kesimiyle muhakkak görüşeceğim" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, açıklamasının ardından şeref defterini imzalayarak çalışmalarına başlamak üzere makamına geçti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Küçük: 'Şanlıurfalıların Yüzünü Güldürmek En Büyük Amacım Olacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement