Vali Kürklü Baka'da Brifing Aldı - Son Dakika
Yerel

Vali Kürklü Baka'da Brifing Aldı

Vali Kürklü Baka\'da Brifing Aldı

Burdur Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Hasan Kürklü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Burdur Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret etti.

20.08.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Hasan Kürklü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Burdur Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret etti.

Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü BAKA'ya gelişinde Genel Sekreter Tuncay Engin, Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Candan ve uzmanlar karşıladı. Vali Kürklü'ye BAKA'nın Isparta, Antalya ve Burdur'da sürdürdüğü çalışmaları, faaliyetleri, Burdur'daki mevcut durum, ilin gelişimi için vizyon projeler, sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgiler verildi.

Genel Sekreter Tuncay Engin, BAKA'nın hazırlığını tamamladığı 2014-2023 Bölge Planı için gerçekleştirilen ilçe toplantıları ve çalıştaylar, Burdur ikinci OSB'deki son durum, Mermer İhtisas OSB alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bölgenin tanıtımı için sürdürülen yatırım tanıtım çalışmaları, uluslararası organizasyonlar, Mali Destek Programlarının yanı sıra bölgeye kazandırılan yatırımlarla BAKA'nın dikkat çektiğini söyleyen Vali Hasan Kürklü, sorunların yerinde tespit edilip çözümlenmesi için BAKA'nın sahada çalışmalarını sürdürmesinin dikkat çekici ve çok olumlu olduğunu belirtti. Burdur, Isparta ve Antalya için BAKA'nın çalışmaları ve faaliyetlerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Vali Hasan Kürklü, "BAKA'nın yaptığı gibi yerinde sorunların tespiti ve çözüm önerilerini sahadakilerden alması çok önemli. Sağlıklı veriler alınıp doğru yönlendirmenin yapılmasıyla başarılı sonuçlar alınıyor. Bölge için Kalkınma Ajansımız çok önemli bir kurum" dedi.

BAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Burdur Valisi Hasan Kürklü, BAKA ile bir çok alanda koordineli çalışılması gerektiğini vurgulayarak ziyaretini tamamladı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kürklü Baka'da Brifing Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement