Vali Kürklü Veda Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Kürklü Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Altınyayla, Gölhisar ve Çavdır ilçelerine veda ziyaretlerinde bulundu.

07.06.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Altınyayla, Gölhisar ve Çavdır ilçelerine veda ziyaretlerinde bulundu.

Altınyayla Kaymakamı Medeni Bakır'ı ziyaret eden Vali Kürklü, güler yüzlü, vatanını milletini seven Burdurlulara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Burdur'da görev yaptığı iki yıl boyunca vatandaşlara devletin güler yüzünü göstermeye çalıştığını belirten Kürklü, şunları kaydetti:

"Burdur'da güzel bir birliktelik var. Burdur'un benim için ayrı bir yeri var. Burada yaşayanlar hizmetin en iyisine layık. Görev süremde biz bir adım attıysak onlar on adım geldi. Çalışma fırsatı bulduğum tüm kesimlere iş birlikleri için teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz görev temsil görevidir. Devletimiz tarafından verilir ve alınır. Bir kırgınlığımız söz konusu olamaz. Bu görevler bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı en ileriye taşımak için, Burdur'a hizmet etmek için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Yeni gelecek Valimiz de en iyi şekilde bu bayrağı taşıyacaktır."

Kürklü daha sonra Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı ve Çavdır Kaymakam Murat Ekinci'yi de ziyaret etti.

Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Vali Kürklü'nün yerine, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz atanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Kürklü Veda Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement