Vali Mahmut Demirtaş, Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Mahmut Demirtaş, Gençlerle Buluştu

Vali Mahmut Demirtaş, Gençlerle Buluştu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile birlikte Adıyaman Belediyesine ait Kapalı Spor Salonunda spor eğitimi alarak genel yetenek sınavlarına hazırlanan gençleri ziyaret etti.

15.07.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Salih Fırat ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile birlikte Adıyaman Belediyesine ait Kapalı Spor Salonunda spor eğitimi alarak genel yetenek sınavlarına hazırlanan gençleri ziyaret etti.

Heyet, kapalı spor salonu girişinde gençler tarafından alkışlarla karşılandı. Gençlerle sohbet ederek nasihatlerde bulunan Vali Demirtaş ve beraberindekiler, samimi bir diyalog yaşandı.

Gençler adına konuşan Antrenör Ayhan Tekin kendilerinin istek ve taleplerini hiçbir zaman geri çevirmeyen Vali ve Milletvekillerine teşekkür ederek, "Spor, moral ve motivasyon gerektiren bir iştir. Tıkandığımız noktalarda sayın Valimiz bizlere ve gençlerimize her zaman destek vermişlerdir. Bugüne kadar çok Vali gördük. Adıyaman'a emek vermiş, taş üstüne taş koymuş bütün Valilerimizi şükranla anıyoruz ama sayın Valimiz Mahmut Demirtaş Adıyaman'a atandığı günden bugüne her zaman gençlerle ve halkla iç içe olmuştur. Bütün vatandaşlarımıza 24 saat kapısı açık olan sayın Valimizle herkes istediği zaman gidip görüşebiliyor. Adıyaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı gençler olarak kendilerini destekliyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, "Gençlerimizin ulaşmak istedikleri hedeflere bir an önce ulaşmalarını temenni ediyorum. Son üç yılda spor yatırımlarımızı artırdık. Bu yıl bu yatırımlara daha çok ağırlık verdik. Sayın Milletvekillerimizin destek ve katkılarıyla Spor Toto tarafından Beşpınar Projesi içerisinde spor alanları yapıyoruz. İlçelerimize yönelikte spor yatırımlarımız devam ediyor. Okul bahçelerimizde spor alanları ve köylerimizde futbol sahaları yapıyoruz. Kahta ilçemizde Kapalı Spor Salonu programa alındı. Bütün yatırımlarımızı istikbalimizin teminatı olan siz gençler için yapıyoruz. Maddi ve manevi olarak siz gençlerimizin her zaman arkasındayız. Maddi durumu iyi olmayan gençlerimize ulaşım noktasında her türlü desteği vereceğiz. Sizleri yetiştiren gönüllü antrenör ve hocalarınıza teşekkür ediyorum. Biz gençlerimize ülkemizin geleceği olarak bakıyoruz. Gençlerimizin bedenen ve ruhen sağlıklı bir birey olması içinde spor yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. İstikbalimizin teminatı gençlerimize şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, "Biz gençlerimize güveniyoruz. Siz, bu ülkenin geleceğisiniz. Gençlerimizin iyi bir eğitim almaları, ülkemize, ailelere ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeniz bizleri mutlu ediyor. Eğer gençliğe iyi ve donanımlı bir şekilde yetiştirebilirsek, hedeflerine ulaşabilirse, gençlerimiz milli ve manevi değerleri de içinde özümserse o ülkeyi durdurana aşk olsun. Şimdiden genel yetenek sınavına giren tüm gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, Belediye spor tesislerinin her zaman gençlerin hizmetinde olduğunu ifade ederek, belediye ye yönelik görülen eksik hizmetlerin gençlerin not ederek kendisine mutlaka ulaşılmasını istedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Mahmut Demirtaş, Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement